Rekordpåmelding til Erling Stordahl Minneritt

Diane S Hanisch, Elise T Nore og Ingebjørg Guslund Fot Jan Arne Dammen

Tre fornøyde damer er klar for Ridderdagene. Diane S Hanisch, Elise T Nore og Ingebjørg Guslund

En uke før Ridderdagene starter er det påmeldt nærmere 130 deltagere til Erling Stordahls Minneritt. Dette er rekordpåmelding for sykkelrittet på Storedal. Ridderdagene er mer enn sykkelritt og totalt er det 200 påmeldt disse dagene. Fortsatt er det mulig å melde seg på til sykkelrittet helt fram til lørdag.

– Overnattingskapasiteten er derimot sprengt, da ridderleieren og hotellet er fulltegnet, forteller prosjektleder Diane S. Hanisch.

I tillegg til de påmeldte er det 40 speidere tilstede, over 25 gjester, en studentgruppe fra United World College og ca. 40 frivillige som stiller opp. Teltleiren er allerede på plass og er satt opp av Borg Speidergruppe. På Storedal vil det denne helgen overnatte 100 deltagere under Ridderdagene.

Ridderdagene har også i år flere spennende nye aktiviteter. Yoga for alle, male kurs for barn og ungdom, Vikingleir, kubbestabling og tautrekkingskonkurranse. På lørdag kveld blir det også utekonsert med operasanger Trond Gudevold. Dette kommer i tillegg til sykkelrittet og seilingen nede ved Skjærviken på søndag.

– I år har vi tilsammen over 20 forskjellige aktiviteter, så det skulle være noe for alle de 200 påmeldte. Som tidligere, venter vi stort inntrykk av mennesker på dagsbesøk både lørdag og søndag, sier en sprudlende prosjektleder som ønsker alle velkommen.

Av Jan Arne Dammen

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Ridderdagene, Uncategorized