Ridderdagene på Storedal tildelt 200 000

Regjeringen opprettet i 2019 en tilskuddsordning til større arrangement for idrett og fysisk aktivitet for personer med funksjonsnedsettelser. Kulturdepartementet har nå delt ut 2,5 millioner kroner fra tilskuddsordningen.

Storedal kultursenter er tildelt 200 000 kroner til Ridderdagene i Skjeberg 21.-23. august 2020. Arrangementet er et lavterskeltilbud som består av bl.a. sykkelløpet Erling Stordahls Minneritt, seiling, kanopadling, hundeløp, klatring, kunstmaling og sosiale aktiviteter. Hovedmålgruppen er barn og unge med funksjonsnedsettelser.

– Dette er det største bidraget vi noen gang har fått og er en stor anerkjennelse av Ridderdagene på Storedal og vårt arbeid for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser, sier Diane Hanisch i Ridderdagene.


Tilskuddsordningen skal bidra til at personer med funksjonsnedsetting kan delta på arrangement for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv.

Merket med: , , , , , , , , , ,
Skrevet i Ridderdagene