Påmelding Ridderdagene 2023

 

Viktig informasjon:

Ridderdagene i år arrangeres over en fullspekket dag – full av mange aktiviteter og mye moro! Det er sykkelritt, klatring, terapiridning, gå på truger, vikingaktiviteter, maling for barn, snekring av ridderskjold/lanse m.m.  Alle kommer om morgenen og reiser hjem etter grilling og premieutdeling samme ettermiddag.

Hovedattraksjonen er selvsagt sykkelrittet «Erling Stordahls Minneritt» hvor alle kan delta.  Rittet er spesielt tilrettelagt for deg som har særskilte behov.  Av sikkerhetshensyn må alle deltagere ha med seg sin egen ledsager (pilot) under rittet.  Dette kan være et familiemedlem eller en venn.

Om du trenger en tandemsykkel, har vi noen til utlån.  Antallet er begrenset, så her er det «førstemann til mølla».  Send oss en email om dette/eller nevn det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Har du søsken/venner som har lyst til å være med, er det kjempefint om de også melder seg på og blir med på sykkelrittet.  Dette gjør du også samtidig som du melder deg på via påmeldingslenken nedenfor.

Om du ikke skal delta i sykkelrittet, er det mange andre aktiviteter du/dere kan delta i. Se  Dagsprogram 2023. Send oss gjerne en email om at dere ønsker å delta utenom sykkelrittet, slik at vi kan kjøpe inn mat m.m.

Om dere ønsker å overnatte, kan dere ta med eget telt og mat.  Vi har hyggelige teltfasiliteter.  Vi har også bra med parkeringsplasser for bobiler, men send oss en email om dette, slik at vi kan reservere plass.  Har du behov for overnatting, har vi avtale med Quality Hotel Sarpsborg.  Du får 20% rabatt her ved å sende en email til booking.sarpsborg@choice.no.  Ved bestilling må du oppgi at det gjelder «Ridderdagene», da får du rabatt.

Har du fått «gavebrev»? Opplys om det i påmeldingsmodulen i feltet for kommentarer/spørsmål eller send oss en email.  Du skal da selvsagt ikke betale deltageravgift

Deltageravgift er kr. 200,-.  Det inkluderer deg, ledsager/familiemedlemmer samt grillmat for alle.  Faktura tilsendes etter at påmeldingen er mottatt.

Send gjerne spørsmål og andre kommentarer til oss på ridderdagene@gmail.com 

Velkommen skal dere være, vi gleder oss til å være sammen med deg og din familie/venner på denne aktivitetsfylte dagen.

Meld deg på her: 

Påmelding Ridderdagene 2023