Stipend til Barnas Ridderuke deltagere

Diane S. Hanisch var også i år til stede under Barnas Ridderuke på Beitostølen. Her delte hun ut stipend fra ”Ridderdagene på Storedal” til samtlige deltagere.VM stemning

Barnas Ridderrenn arrangeres av foreningen Ridderrennet. Nærmere 50 barn og unge deltok med imponerende innsats og sportslig glede sammen med sine ledsagere. Under dyktig og entusiastisk ledelse av Erik Lindh og hans team av hjelpere, ble dette et minne for livet for deltagerne.

Under premieutdelingen fikk alle barn bl.a. utdelt et stipend fra Ridderdagene på Storedal som dekker reise/opphold/mat for dem og deres familier.
– Vi ønsker å gi deltagerne anledning og mulighet til å være med på en sommeraktivitet. På Storedal vil de møte andre barn og ungdom og forhåpentligvis de som de også har vært sammen med her under Barnas Ridderuke, sier Diane.

IMG_5668Stipendet subsidierer reiseutgifter og opphold inkludert mat og overnatting for deltagerne med ledsager. Ridderdagene arrangeres fra 19. til 21. august på Storedal Kultursenter, på Erling Stordahls farsgård i Østfold.
– Det vil bli mange aktiviteter med bl.a. ridning, sykkelritt med valgfrie distanser i tilpasset ferdighetsløype og egen leir med overnatting. Nytt i år er malerkurs for barn.
Søndag er det i Skjærviken det skjer. Her blir det vannaktiviteter med bl.a. seiling og kanopadling og nytt i år fiskekonkurranser, sier Diane S. Hanisch.

På bildet er det Jan Erik Buskum fra Gjøvik som er klar til start. Foto Siri Syvrud.

Av Jan Arne Dammen

Tagget med: , , , , , , , , , , , ,
Postet i Ridderdagene