Gavedryss fra TUBFRIM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av Jan Arne Dammen

Også i år kunne TUBFRIM dele ut en solid sum fra innsamlede frimerker og kort til gode tiltak for funksjonshemmede barn og unge.

Til tross for nedgangen i bruk av frimerker, har TUBFRIM igjen gleden av å kunne dele ut kr 650.000,- til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose.
– Av alle søknader som ble mottatt våren 2015 var det 40 lag og organisasjoner som kom gjennom nåløyet og ble tildelt støtte til forebyggende og trivselsfremmende tiltak, forteller daglig leder Kåre Myro.

Send frimerker
Det er viktigere enn noen gang å ta vare på frimerker og sende de til TUBFRIM, 3540 Nesbyen.
– Vi er nå midt inne i den viktige frimerkesesongen, og vårt store håp er at frimerkene fortsatt skal strømme inn til oss her på Nesbyen. Daglig mottar vi hundrevis av brev med frimerker fra skoler, bedrifter, privatpersoner, stat og kommuner. TUBFRIM vil gjerne rette en STOR TAKK til alle som samler frimerker for oss. Uten Dere ville vi ikke kunne dele ut så store midler hvert år, sier Kåre Myro.

SANYO DIGITAL CAMERA

Servicetorg
I tillegg samler TUBFRIM inn alle typer kort, så som julekort, stedkort og prospektkort, brukte og ubrukte. Innsamlingskasser er plassert ut på Servicetorg i 350 av landets kommuner for å forenkle innsending. TUSEN TAKK til alle positive kommuner. Oversikt over kommuner med innsamlingskasse finnes på www.tubfrim.no

Sons of Norway
Organisasjonen Sons of Norway i USA har gjennom mange titalls år støttet TUBFRIM med betydelig mengde frimerker. Dette skjer i samarbeid med Sjømannskirkene og DSV Air&Sea som besørger transport fra USA.

Søknadsfrist
Søknadsfristen for TUBFRIM-midler til utdeling i 2016, er satt til 15. mars 2016.

Dette er TUBFRIM
TUBFRIM er en organisasjon som i snart 90 år har samlet inn brukte frimerker, prospektkort og telekort. Dette videreselges til frimerkehandlere, privatpersoner og samlere i Norge og mange andre land. Eier er Nasjonalforeningen for folkehelsen. Overskuddet går til helse- og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge i Norge, og til bekjempelse av tuberkulose, sier Kåre Myro.
www.tubfrim.no E-post: tubfrim@tubfrim.no  Telefon: +47 3207 1094

Tagget med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Postet i Ridderdagene, Uncategorized