Jubileumsrenn på Konnerud

Det Lille Ridderrenn Foto Jan Arne Dammen (32)

Harald Vik og ledsager Cathrine jubler for et flott arrangement.

Av Jan Arne Dammen

Det var stor stemning på Konnerud da ” Det Lille Ridderrennet” ble arrangert for 30. gang. Arrangør er Lions klubbene i Drammen sammen med Konnerud Idrettsforening, Drammen Røde Kors Hjelpekorps og Drammen Trekkhundklubb.

 

Snøen lavet ned og 0-føret gav noen utfordringer i smørebua. Skikonkurransen med to runder med minst mulig tidsskille ble spennende og jevnt. I dette rennet som bare hadde vinnere, vanket det premie til alle. Rennet som alltid har vært populært gir deltagerne mulighet til å oppleve ski- og idrettsglede sammen med andre.

3. Det Lille Ridderrenn Foto Jan Arne Dammen (2)

Hundekjøring var populært.

Når flere hundespann skal ut på tur så blir det mye lyd, veldig mye lyd. Hundene bjeffer, hyler, uler og hopper og spretter og spenningen var til å ta og føle på. Når bremsen slippes og snøen spruter ble det stille og deltagerne fikk en uforglemmelig tur med hundespann i Konnerudmarka. Hundeførerne var Arild Jørgensen og Odd Gullaksen Fra Drammen Trekkhundklubb.

 

Det Lille Ridderrenn Nr 7. Andrine Bøe Ebbestad Foto Jan Arne Dammen (29)

Gullet smaker, Andrine Bøe Ebbestad

Til stor jubel mottok Anders Bjørnstad og Lisbeth Sandberg hvert sitt gavekort på 2.500.- kroner, som ble trukket ut på startnummeret. Veteranene Per Skar fra Hokksund, Anders Bjørnstad fra Drammen og Sissel-Laila Nielsen fra Drammen har deltatt alle gangene, og fikk sine velfortjente medaljer.

 

Tagget med: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Postet i Ridderdagene, Uncategorized