Færder Sailing Week med seiling for funksjonshemmede

Med KNS på Ridderdagene Foto Jan Arne Dammen (3)Torsdag den 9. juni – dagen før starten på Færder’n blir det yrende liv i havnen på Aker Brygge. Denne dagen er dedikert til seiling for funksjonshemmede.
– I to år har vi hatt gleden av å ta deltagerne på Ridderdagene med på liten seiltur i Skjærviken. Vi føler at vi fikk en gjensidig hygge og glede ut av disse dagene sammen, sier Steff Herbern
Steff har overtatt de to Sonar seilbåtene som ble brukt i Skjærviken under Ridderdagene på Storedal. Torsdag 9. juni er de på plass ved Aker Brygge. Nå får du sjansen til å «tjuvtrene» før neste Ridderdager (19.-21. august).
– Vårt håp er å se så mange som mulig komme å få noen timer i felles hygge på vannet og på brygga. Kanskje svinger vi en tur innom vårt nye seilsenter på Bygdøy. Vi ønsker å bli bedre kjent, og håper du får enda mer lyst på å dele opplevelsene i båt med oss og hverandre, sier Steff Herbern.
Flere fra arrangørene fra Ridderdagene på Storedal vil også være til stede.
– Møt opp den 9. juni kl.12.00 ved Aker Brygge i Oslo, vi håper virkelig å se deg, avslutter Steff.
Ta kontakt med Steff via e-post, steff@herbern.no og meld deg på til en annerledes dag med mye kos og hygge. Vi møtes fra kl.12 og utover, og holder på så lenge hver enkelt orker og gidder.
Fra den 4. juni arrangeres Færder Sailing Week med base på Aker Brygge. Seilas i diverse former finner sted helt frem til 11. juni, med Færderseilasen som det avsluttende fra fredag 10. til lørdag 11. juni.

Info om KNS

Av Jan Arne Dammen

Tagget med: , , , , , , , , , , , , , ,
Postet i Uncategorized