ASVO pynter på Storedal

Jan-Sigurd Brenne, Sam Coveliers,Anders Torsenes,Jonas Morgan Rolvsen, Kristian Overhalden og Hans Petter Lund

Jan-Sigurd Brenne, Sam Coveliers,Anders Torsenes,Jonas Morgan Rolvsen, Kristian Overhalden og Hans Petter Lund

Utstyrt med motoriserte kantklippere og gressklippere har gutta fra Sarpsborg ASVO gjort anlegget på Storedal Kultursenter klart til Ridderdagene som arrangeres fra 21. til 23.august.

– Gruppen som er her jobber for fortidsminnegruppen som utfører vedlikehold av alle fortidsminner i Sarpsborg kommune. Vi arbeider hele året med dette og samarbeider med kulturetaten i kommunen og konservator i Østfold fylkeskommune, forteller arbeidsleder Hans Petter Lund.
Om sommeren går det i klipping, fjerning av søppel osv. På vinteren er det mest fjerning av kratt, felling av trær i forbindelse med lysløyper samt tildekking av helleristninger med matter.
– De har gjort en kjempejobb og nå er anlegget striglet og klart til Ridderdagene på Storedal, sier en fornøyd Ingebjørg Guslund ved Storedal Kultursenter.
ASVO er en bedrift som sysselsetter utviklingshemmede med diverse arbeidsoppgaver. Hver gruppe består av 5 utviklingshemmede + leder som instruerer og rettleder dem i de oppgavene de skal utføre. De driver bl.a. hagearbeid for borettslag, private og offentlige institusjoner.
www.sarpsborgasvo.no

Av Jan Arne Dammen

Tagget med: , , , , , , , ,
Postet i Ridderdagene