Musikalsk opplevelse på Storedal

Ridderdagene 2015 Foto Jan Arne Dammen (48)

Trond Gudevold under Ridderdagene 2015

Under de årlige Ridderdagene byr Kultursenteret på en musikkopplevelse du sent vil glemme. I historiske omgivelser vil et virtuost scenario utspille seg i amfiet. Også i år er det operasanger Trond Gudevold fra Fredrikstad som skal fylle kulturarenaen med stemningsfull og harmoniske klanger lørdag 20.august.
Under Ridderdagene på Storedal inviteres alle til gratis sommerkonsert i amfiteateret på Storedal Kultursenter i Skjeberg. Den internasjonale operasanger og klarinettist Trond Gudevold vil bl.a. synge utdrag fra kjente operaer, operetter og musikaler og spille melodiøse og virituose stykker på klarinett.

– Årets Ridderdager blir helt spesielle. Vi har fått med oss fantastiske Trond Gudevold som en ekstra gave til årets deltagere, men amfiet er stort – slik vi ønsker alle velkommen til denne gratis konserten, sier ildsjel og pådriver for Ridderdagene Ingebjørg Guslund, som gleder seg enormt.
Velkommen til en musikkopplevelse i vakre omgivelser på Storedal.

Trond Gudevold er fra Fredrikstad og er utdannet ved Operahøyskolen og Barratt Dues musikkinstitutt. Han har hatt flere store solistroller ved Den norske Opera, på operascener i Tyskland og for Opera Østfold på Fredriksten Festning, forteller Eileen Jahren Eriksen, museumspedagog Storedal Kultursenter.

Av Jan Arne Dammen

 

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Ridderdagene, Uncategorized