VOM Dogrun Ridderdagene 2018

Vom og Hundemat har i mange år vært engasjert i Ridderrennet på Beitostølen. Og i år blir det også Dogrun på Ridderdagene på Storedal.

– Det fantastiske er at dette arrangementet er åpent for alle. En helg med sykling, seiling, skyting, klatring etc. Så har du barn, med eller uten funksjonshemninger, så bli med. Å delta her er verdifullt for alle, sier daglig leder i Vom og Hundemat Roy Storli som brenner for dette arrangementet.

For alle

Søndag 2. september går startskuddet fra Vispen for VOM Dogrun Ridderdagene. Den 3 km lange løypa går i Oldtidsparken i Skjærviken og er fremkommelig både for syns- og bevegelseshemmede og blir uten tidtaking. For de som vil konkurrere på tid vil det bli to runder i løypa.
– Alle deltagere får en spesialdesignet skjorte som bevis på at de støtter Ridderdagene og det blir kjøttboller til hunden, sier Roy Storli.

Hundeshow

Det er gratis for deltagerne på Ridderdagene, for andre startene er det kr. 200.- for voksne og kr 60.- for barn, der overskuddet går til Ridderdagene på Storedal.
– De som ikke har hund og har lyst til å være med i Dogrun, er det muligheter for det da Dogrun stiller med hund og ledsager. Vi får et hundeshow med Marianne og Vega fra Norske talenter og konferansier er Kim Daniel Sannes fra Hotell Cæsar, forteller Roy Storli, som utfordrer Sarpsborg og Fredrikstad: Hvilken by mobiliserer flest Dogrunnere til Ridderdagene på Storedal?

Starttider

Starten for de som løper på tid (2 runder) er klokken 11.00
Mosjonsklassen starter når det passer dem mellom 11.00 og 14.00

Mer info på Dogrun.no  og på Facebook

Å delta her er verdifullt for alle, sier daglig leder i Vom og Hundemat Roy Storli

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Ridderdagene